Termékjellemzők
  • Erőteljes hangzás három virtuális analóg hangforrással, mindegyik különálló oszcillátorral, szűrővel, erősítővel, burkológörbével, és LFO-val
  • Egyidejűleg öt effekt használható, köztük Distortion, Flanger, Delay, Reverb, Low Boost, stb.
  • 64-hang polifónia a kompromisszum-mentes erőteljes hangzásért
  • Egyszerű, jól átlátható kezelőfelület az azonnali sikerélményhez és a szintézis folyamatának megértéséhez
  • Könnyű, kompakt kivitel, 37 teljes-méretű billentyű
  • Működés hálózatról, vagy elemről a hordozhatóság érdekében
  • Beépített D Beam, Arpeggiator, és Phrase Recorder (Frázis felvevő)
  • USB portok a felhasználói hangszínek mentéséhez USB memóriára, és az audió/MIDI számítógépes csatlakozásához

 Ingyenesen letölthető Axial hangszínek!

Régi szintézis, új technológia

Masszív hangzású, könnyen kezelhető, ára elfogadható. Ez a GAIA SH-01. Modern kivitelben, de a régi hangszerek bájával. Három hangforrás kínálta erőteljes virtuális analóg szintézis, könnyen áttekinthető, felhasználó barát kezelőfelülettel, amellyel még a kezdők is remek hangzásokat tudnak előállítani. A hangforrásból jövő jel könnyen követhető, logikusan elrendezett potméterekkel, tolópotikkal és gombokkal. Az egyszerű vezérelhetőségnek és a vastag hangzásnak köszönhetően, ez a kisméretű erőmű a különféle zenei műfajokban mozgó diákok, zeneszerzők, és koncertező zenészek kedvenc hangszerévé válhat.

Tripla vastag virtuális analóg hangzás

Próbáld ki az új, három hangforrást tartalmazó virtuális analóg motort, amely három teljes értékű szintetizátor vastag és erőteljes hangzását tartalmazza. Szólaltasd meg a Multimode három oszcillátorát, rezonáns szűrőit, multi-jelalakú LFO-it és erősítőit, valamint a kilenc burkológörbe generátort. Mintha három szintetizátor lenne egyben! A 64-hang polifónia lehetővé teszi, hogy a GAIA SH-01 képes legyen a kompromisszum-mentes, erőteljes hangzásra.

Egymásra rakható effektek

A lágy zengetéstől a karcos morgásig, az SH-01 multieffektjei képesek azonnal másik dimenzióba áthelyezni a hangzást. Egyidejűleg akár öt effektet is használhatunk, mely több tucat variációt eredményezhet. Az effektek közt megtalálható a reverb, distortion, fuzz, bit crash, flanger, phaser, pitch shifter, low boost, és a delay panoráma és tempó szinkronnal. Külön vezérlő potméterek az effektek valósidejű szerkesztéséhez.

Hordozhatóság

A hozzávetőlegesen négy kilogrammos GAIA SH-01 könnyű, kompakt és ideális utazó zenészek számára. A 37 teljes-méretű billentyűből álló klaviatúra lehetővé teszi a kényelmes és természetes játékmódot. A szintetizátor működtethető hálózatról és elemről is, biztosítva az ideális hordozhatóságot. Az előlapon található elem-élettartam indikátor mindig jelzi az elemek töltöttségét, így soha nem kerülhetünk váratlanul kellemetlen helyzetbe. Amennyiben elemről működő erősítőhöz kapcsolod, mint például a Roland CUBE Street, MOBILE CUBE, BA-330 vagy KC-110, akkor a GAIA SH-01 bárhol használható lesz, ahol nincs hálózati feszültség sem!
Nyolc darab AA típusú Ni-MH újratölthető elemről működtethető.

Külön megvásárolható tok: CB-37SY

Közvetlen vezérlés

Az előlapon található összes vezérlő kézre esik. Nincsenek rejtett menük, minden érthető. Csak játssz és használd a gombokat meg a tolópotmétereket, vagy mozgasd a kezed a láthatatlan D Beam előtt a drámai hatás kedvéért. A logikusan megtervezett kezelőfelületen balról jobbra jól követhető a hangforrás útja. A kezdőknek segít megérteni a szintézis egyes lépéseit, míg a tapasztaltabb zenészek szeretni fogják a GAIA SH-01 áttekinthetőségét zenélés közben is.

Frázis Felvevő és Arpeggiator

Tarts lenyomva egy hangot, vagy egy akkordot és hagyd, hogy az Arpeggiator automatikusan létrehozzon egy dallamot. A tempót a tap-tempó gomb segítségével állíthatod be. Továbbá a beépített Frázis Felvevő (Phrase Recorder) segítségével felveheted amit a billentyűkön játszol, valamint a gombok és a tolópotméterek mozgását is. A kontrollerek adatai függetlenül is lejátszhatóak, hogy valósidőben kiegészítsék a hangzást, miközben a billentyűkön játszol.

USB és külső bemenet

Egy egyszerű USB kábel segítségével összekötheted számítógépeddel (Mac vagy PC) és egy általad választott szoftveren keresztül megszólaltathatod a hangszert. Az SH-01 USB portjait használhatod a MIDI adatok fogadására, vagy küldésére és eltárolhatod hangszíneidet és frázisaidat (amit a Phrase Recorder-el rögzítettél) egy USB memórián. Az SH-01 külső bemenetére különféle külső audio eszközöket csatlakoztathatsz, mint például MP3-lejátszót és kedvenc dalaidat, kíséreteidet lejátszhatod – ideális lehet gyakorláshoz, vagy fellépéshez. A bejövő audió jelet megváltoztathatod a három Center Cancel móddal, ami elnémítja az előre-felvett ének, gitár, vagy basszus szólamokat.

Specifikáció:
Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.