Termékjellemzők
  • Professzionális szintetizátor több, mint 1,000 beépített hangszínnel Felhasználó-barát, intuitív kezelőfelület
  • Elemről is működtethető (használható Ni-MH AA-méretű újratölthető elemekkel is)
  • MP3, WAV, AIFF, és SMF lejátszás opcionális USB memóriáról; tökéletes kíséret sávok megszólaltatására
  • Mikrofon bemenet, dedikált zengetővel és vokóder effekttel
  • Tartozék PC/Mac Editor szoftver

 


Hátlap

Fehér színben

 Vidd könnyen, de vedd komolyan

Színpadon, vagy az utcán a JUNO-Di az utazó zenészek álma. Könnyű, működik elemről, egyszerű használni, azonban megszólalásra a „nehézsúlyú” profi szintik kategóriájába tartozik. Több, mint 1000 csúcsminőségű hangszínt tartalmaz. A felhasználó-barát, közvetlen hozzáférést biztosító kezelő felület egyszerű szerkeszthetőséget biztosít, a Song Player (dal lejátszó) pedig számos szituációban jó szolgálatot tehet. A kezdők és a profik egyaránt kedvelni fogják ez a hordozható, kiváló minőségben megszólaló szintit.

Opcionálisan választható tok:CB-61JN , CB-61W ,CB-61C , CB-61RL

Több, mint 1,000 kiváló hangzás!

Ennek az új, izgalmas szintetizátornak a lelkét egy csúcskategóriás hangforrás adja, mely világ-klasszis hangszíneket kínál, mint az akusztikus és elektromos zongora hangok, szép vonósok, gyönyörű gitár hangok, ütős, fúvós, és dob hangszínek, továbbá egy külön bankban exotikus hangszer hangszínek és modern szinti hangok is megtalálhatók. A hangszín készlet olyan változatos, hogy gyakorlatilag bármilyen zenei műfajban képes helytállni. A hangok átszabására a Sound Modify szabályzók segítségével, bármikor lehetőségünk van, akár élő koncert közben is. Amennyiben mégis a számítógépen keresztüli mélyebb szerkesztést kedveled, arra a célra pedig ott van a tartozék Editor szoftver

Egyszerű kezelhetőség

A rengeteg beépített hangszín miatt talán ijesztő is lehet, hogyan találjuk meg a számunkra megfelelőt. Azonban ettől sem kell tartanunk, mert a JUNO Di dedikált hangszín kategória gombjaival rendkívüli módon leegyszerűsödik a hangszínkeresés. Ha zongora hangra van szükségünk, csak megnyomjuk a Piano gombot. A legkedvesebb hangszíneinket akár a Favorite gyors elérés gombokhoz is hozzárendelhetjük. A szerkesztés is rendkívül egyszerű. Layer és Split beállítások elvégzését dedikált gombok és a nagyméretű LCD kijelző teszik egyszerűvé. Továbbá ne feledkezzünk meg a beépített ritmus Patternekről sem, melyek akár menet közben is alkalmazhatók, ráadásul a tempó is bármikor állítható menet közben. Ez remek eszköz, gyakorláshoz és előadáshoz egyaránt. 

 Mehetünk!

A JUNO-Di utazásra született! Masszív, ugyanakkor elképesztően könnyű (csak 5.2 kg), így könnyedén szállítható. Elemről akár négy órán keresztül képes működni (Ni-MH AA-méretú újratölthető elemekről is). A Roland elemes erősítőivel (mint a CUBE Street, vagy a Mobile CUBE) együtt használva, a JUNO Di bárhol és bármikor használható. A kezelőfelületen található elem-élettartam indikátor mindig jelzi az elemek töltöttségét, így soha nem kerülhetünk váratlanul kellemetlen helyzetbe.


Mikrofon bemenet

A JUNO-Di külső bemeneti csatlakozójához mikrofont is köthetünk, és processzálhatjuk is az énekhangot a vokóder segítségével. Egy külön zengetőt is tartalmaz a hangszer a mikrofon bemenetre, így az énekhang effektezésére nem kell elpazarolnunk egyet sem a beépített effektek közül. 

 Beépített dal lejátszó

Az USB MEMORY Port-nak és a Song Player funkciónak köszönhetően, a JUNO-Di-n közvetlenül USB memóriáról játszhatunk le kíséret sávokat. Lejátszhatók MP3, WAV, AIFF és SMF fájlok, és ezeket a hangszerről irányíthatjuk. Továbbá a Center Cancel funkció segítségével rá is énekelhetünk az audio fájlokra, karaoke stílusban. A JUNO-Di bemenetére akár közvetlenül is csatlakoztathatunk külső MP3 lejátszót.Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.